Nabídka






Dubnová pozvánka do Centra zábavy

Míla

4.4.2011

Pozvánky

Přečteno: 4402


I v dubnu pokračuijí v Centru zábavy turnaje ve stolním tenisu pro veřejnost.


Ve středu 6. 4. 2011 se můžete zúčastnit posledního turnaje druhé série dvouher stolního tenisu Grand Prix Centra zábavy. Podrobnosti o tomto turnaji najdete zde.

V sobotu 9. dubna jste zváni na Aprílový Stiga pohár, xcož je turnaj dvouher stolního tenisu pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích, v kterém se tentokrát hraje opět o medaile. Podrobnosti o turnaji najdete zde.

Připomeňme si, že první ročník tohoto turnaje se konal 4. 4. 2009 a při účasti 23 hráčů s ekonala pouze kategorie Rekreant B – Optimum, v které vyhrál Tomáš Jelínek. Druhého ročníku se 10. 4. 2010 ve třech kategoriích zúčastnilo celkem 33 hráčů a vítězi jednotlivých kategorií se stali Oldřich Motyčka, František Korba a Miloslav Fuček.

V neděli si přijdou na své starší žáci, protože pro ně je připravena Jarní cena TTC Praha. Jde o pražský bodovací turnaj Grand Prix, kterého se mmohou zúčastnit i neregistrovaní. Turnaj pořádá ve spolupráci s TTC Praha Pražský svaz stolního tenisu. Podrobnosti najdete zde.

Ve středu 13. dubna zahajuje třetí série turnajů Grand Prix centra zábavy dvouher stolního tenisu úvodním turnajem. Podrobnosti o něm najdete zde.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha