Nabídka






Podpořte novou hernu stolního tenisu

Míla

30.1.2009

Výzvy

Přečteno: 4865


Nová herna stolního tenisu v Centru zábavy v Praze Karlíně vznikla z nadšení jako nekomerční projekt a provozuje ji občanské sdružení TTC Praha.


Nová herna stolního tenisu je nekomerčním projektem, v němž většinu prací zajišťují dobrovolníci. Na profesionální bázi je pouze obsluha recepce (dobrovolníka na 8 hodin denně nelze sehnat) a úklid. Přestože obsluha recepce bude placena až z jednou až dvouměsíčním zpožděním, dostáváme se do finančních problémů. Úspory. Které jsme do projektu vložili, došly, zbývá pouze na nájem na měsíc únor. Přitom jsou ale ještě nedoplatky ve výši cca 50.000,-- Kč za instalatérské a elektrikářské práce, u nichž vznikly neočekávané vícepráce, ovlivněné stavem elektřiny v hale a stavem vodoinstalace.

Většina návštěvníků, kteří do haly přijdou, je nadšena podmínkami ke hře a jistě podobně jako my, chtějí, aby se herna udržela a neskončila po několika měsících na nedostatek peněz. Proto se obracíme na ty, kteří jsou na tom finančně lépe, s prosbou o finanční dar. Den, protože jsme nezisková organizace, si můžete odepsat ze základu daně.

Další možnost podpory herny je, pokud pracujete na živnostenský list, že si můžete zadat u nás reklamu a potom si můžete celou částku, kterou hernu podpoříte, dát přímo do nákladů.

Informace o možnostech podpory herny můžete získat od pondělí do pátku od 14 do 21 hodin v recepci Centra zábavy buď osobně nebo telefonicky na číslech 222 315 265 nebo 604 365 989. Vzhledem k tomu, že v recepci je občas brigádník, doporučujeme případnou návštěvu domluvit předem telefonicky.

Předem děkujeme za pomoc, velkou i malou. V současné době nám pomůže každá koruna.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha