Nabídka






Herna sobě

Míla

3.12.2010

Výzvy

Přečteno: 4535


Herna bohužel na obnou stolů nevydělá, čtyři měsíce v roce nevydělá ani na obsluhu v recepci. Protože však stoly č. 1 a 2 jsou již v dost žalostném stavu, rozhodlo se pár skalních hráčů, že se složí na dva nové stoly. Přidáte se k nim?


V září roku 2009 se z inciativy Miroslava Hradila a dalších lidí kolem týmů PRSTu PPK Ruzyně a Griffin začali skládat na výměnu stolů č. 5 a 6., kam byly pořízeny závodní stoly. Zhruba tři čtvrtě roku na to vznikla iniciativa na sbírku na obnovu stolů č. 3 a 4, aby zejména při turnajích bylo více kvalitnějších stolů. nyní je v dost špatném stolu stůl č. 1, který má prasklinu na desce a po několika pádech na zem, kdy jej shodili sváteční hráči, kteří netuší, že na pingpongový stůl se nesedá, že na sezení slouží židle, kterých máme v hale dost, jsou pokřivené i stojánky na síťku, jejíž vypnutí je tak velmi problematické.

Máme nabídku na obnovu stolů č. 1 a 2. poodbnými stoly, jako jsou na 3. a 4 s tím, že tyto stoly jsou bez integrované síťky a chceme na ně zakoupit síťky stejného typu, jako jsou na stolech č. 5 a 6. Stejnou síťku chceme zakoupit i na stůl č. 7, který je využíván pro robota.

Na tuto obnovu potřebujeme vybrat celkem 18.000,-- Kč. Stoly nám sponzorsky prodá firma Match point s cca padesátiprocentní slevou. Prvním dárcem je Václav Zahradník, který daroval 5.000,-- Kč (v minulosti už mimo to na obnovu předchozích stolů přispěl dvakrát po 500,-- Kč). Přidáte se k němu? Ještě chybí vybrat 13.000,-- Kč.

Herna na obnovu stolů nevydělá, můžeme ale nabídnout těm, kdo přispějí alespoň 500,-- Kč přednostní umísťování při hře na lepší stoly (samozřejmě s přihlédnutím, kdo kolik přispěl a se zohledněním dloughodobých trvalých rezervací původních přispěvovatelů). Mezi nejštědřejší lidi patří např. Miroslav Hradil, který založil první sbírku částkou 10.000,-- Kč. Nejlepší žák TTC Praha Petr Chlumský daroval 1.000,-- Kč a několik dalších hráčů už darovalo po 500,-- Kč při obnově prostředních stolů.

Vzhledem k tomu, že před Vánocemi asi nikdo mnoha penězi neoplývá, stačí nám v tito chvíli závazné přisliby darů, které by byly realizovány v průběhu ledna 2011, abychom mohli stoly objednat a měli jistotu, že bude na jejich zaplacení. Případné dary a přísliby darů směřujte prosím do recepce Centra zábavy. Předem děkujeme.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je středa
24.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha