Nabídka






Kdo pomůže?

Míla

23.9.2010

Výzvy

Přečteno: 4492


Najde se někdo šikovný, kdo nám pomůže s opravou koberce v herně? Materiál máme, chybí jenom ochotný člověk s šikovnýma rukama.


Návštěvníci herny si asi všimli, že u stolů č. 2 a 6 jsou propblémy s kobercem. U stolu číslo 2 jsou už tři menší díry a u stolu číslo 6 se odlepuje ve spáře koberec, který se zatím naštětsí jen odchlípá a netrhá. U stolu číslo 6 stačí podlepení, u stolu číslo 2 je potřeba vyříznout a nalepit záplaty. Máme lepidlo a kusy koberce na záplaty.

Najde se někdo, kdo bude ochoten pomoct a má šikovné ruxce a nůž na koberce a koberec opraví? Vzhledem ke kritickému hospodaření přdes prázdniny, které vrcholí v září současnou ztrátou za tento měsíc ve výši 26.000,-- Kč (čerpáno 11.000,-- Kč z rezervy a 15.000,-- Kč na úkor odměny za obsluhu v recepci, kde obsluha pracuje už 4 měsíce zadarmo). Jsme schopni jako protslužbu poskytnout několik hodin hry zdarma, nejlépe tak, že bude platit půlku váš spoluhráč, není-li s vámi příbuzný, a vy budete hrát zadarmo. Detaily je možno domluvit v recepci. Vše bohužel spěchá, protože od příštího týdne s ezde začínají hrát zápasy jak PRSTu tak registrované soutěži. Ideální by byla oprava dbnes večer, kdy by vše mohlo přes víkend, kldy se zde tentokrát nehraje, pořádně zaschnout.

Předem moc děkujeme případným pomocníkům, kteří tak mohou pomoct k přežití herny. Dále by byl vítán i někdo, kdo by byl ochoten obdobným způsobem opravit těsnění na WC (materiál bychom samozřejmě proplatili). Bohužel realita je taková, že náklady na hodinu hraní vychází na 150,-- Kč za hodinu a stůl, i když se vybírá jen 100,-- Kč. Rozdíl je dotován dobrovolnickou prací, ale dobrovolníků je bohužel zoufale málo.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
19.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha