Nabídka






Od pondělí bude řešena obnova stolů příplatky

Míla

30.5.2010

Informace

Přečteno: 4233


Vedení herny schválilo příplatky za hru na stolech č. 5 a 6, které půjdou do fonfu na obnovu stolů v herně, na což herna provozem nevydělá.


Vedení herny řešilo situci, co s dluhem herny ve výši cca 7.000,-- Kč za obnovu stolů č. 3 a 4, na který se nevybralo dost peněz. nakonec rozhodlo o zavedení příplatků za hru na stolech č. 5 a 6, které se bude žídit následujícími body:

1. Hráči, kteří nesplbní podmínku bodu 2 buidou platit za hodinu hry na stolech č. 5 a 6 příplatek ve výši 20,-- Kč/hod a stůl, pokud si hru na těchto stolech vyžádají a provozní situace herny umožní, aby hráli na stolech čl 1 až 4.

2. Příplatek dle bodu 1 nebudou platit hráči, kteří přispěli na obnovu stolů částku 300,-- Kč nebo vyšší.

Uvedený systém umožní hru na stolech č. 5 a 6 i hráčům, kteří chodí nepravidelně. Každý hráč bude mít na zvážení, pokud bude chtít na těchto stolech hrát, zda se mu vyplatí, přispět formopu daru na tyto stoly částku 300,-- Kč či vyšší a nebo platit jednorázový příplatek. Pokud bude hrát na stolech hráč, na kterého se vztahuje placení přípatku s hráčem, na kterého se toto placení nevztahuje, bude příplatek pouze ve výši 10,-- Kč/hod. Výjimkou z tohoto systému jsou předplacené stoly, např. pro zápasy PRSTu apod pro skupiny, jejichž všichni členové na stoly přispěli.

Tyto příplatky budou samostatně evidovány, ukládány na samostatný účet a z nich bude umořen dluh za nákup stolů č. 3 a 4 a později budou využity na obnovu stolů č. 1 a 2, popř. č. 7. Tento příplatek vstupuje v platnost od pondělí 31. 5. 2010.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha