Nabídka






Tréninky žáků se posouvají o půl hodiny

Míla

24.2.2010

Informace

Přečteno: 4461


Oddíl žáků se zaplnil, takže s výjimkou těch, kteří jsou již domluveni na dnešním tréninku nebo telefonicky, nové žáky dočasně nepřijímáme. Vše se sle může změnit v průběhu března.


S platností od 1. 3. 2010 se posouvá začátek tréninku žáků na 15.30 a konec na 17.00 hodin. Oddíl se už zaplňuje, takže doporučujeme těm, kdo platili tréninky jednotlivě, aby si buď předplatili pololetí, což je od března do června aktuálně 1.600,-- Kč a nebo je možné i předplatné po měsících, což je na březen 550,-- Kč. Platit tréninky za 60,-- Kč je možné i nadále, ale pouze pokud bude volno, což je např. ve středu hodně nepravděpodobné, protože to chodí o dva žáky více.

Zároveň žádáme žáky, aby na Spoluhráčích vyplňovali, zda přijdou na trénink nebo ne. Omluva nepřítomnosti z tréninku znamená v bodování ztrátu pouze 1 bodu místo 5 bodů, které jsou za účast na tréninku.

Vzhledem k tomu, že někteří žáci si zaplatili pouze na březen na zkoušku a někteří zatím platí tréninky jednotlivě, je ještě šance na změnu v průběhu března nebo začátkem dubna 2010.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha