Nabídka






Optimalizace cenových pásem přináší zlevnění v nejžádanějších hodinách

Míla

5.2.2010

Informace

Přečteno: 4400


S platností od 15. února vstupují v platnost nové ceny a nová cenová pásma. Současná tři cenová pásma nahradí dvě.


Vytíženost herny se mění, co bylo loni, je letos jinak. Proto přistupujeme i ke zmeně cenových pásem. Zjednodušujeme jejich systém ze tří cenových pásem na dvě cenová pásma, což přináší optimálnější ceny pro většinu návštěvníků.

Nově zavádíme pásmo Optimum, které nahrazuje původní pásmo MAXI. Současně upravujeme u pásma MINI, jehož cena zůstává 80,-- Kč/hod jeho dobu do 17 hodin od pondělí do čtvrtka. Cena pásma Optimum je oproti pásmu MAXI, který stojí 120,-- Kč/hod, levnější, stojí pouze 100,-- Kč/hod. Pásmo Optimum bude v platnosti od 15. 2. 2010 v době, kdy není v platnosti pásmi MINI. Nahrazuje tedy i zrušené pásmo Víkend.

Pásmo MINI charakterizuje dobu, kdy je herna využívána málo a bývá zaplněna pouze výjimečně. V tomto pásmu je možno také získat slevy pro děti, studenty a důchodce, kteří mají hodinu za 55,-- Kč/hod.

Pásmo Optimum zahrnuje dobu, o kterou je největší zájem. Nyní máte možnost hrát v pásmu Optimum v optimálním čase za optimální cenu.

Veškeré předplatné a paušály zůstávají v platnosti v původním rozsahu s tím, že staré pásmo MAXI je totožné s nově zaváděným pásmem Optimum.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha