Nabídka






Přijďte na Listopadový Stiga turnaj ve stolním tenisu pro veřejnost

Míla

2.11.2009

Pozvánky

Přečteno: 4598


Zveme vás na sobotní turnaj ve stolním tenisu pro veřejnost ve třech výkonnostních kategoriích.


V Centru zábavy se v sobotu 7. 11. 2009 koná turnaj ve stolním tenisu pro veřejnost Listopadový Stiga turnaj. Ten je vypsán v kategorii C+ (Profi, Rekreant a Začátečník). Více o turnaji najdete zde.

V průběhu listopadu dojde v turnajích v Centru zábavy k několika změnám. Chystá se přejmenování kategorií, jejichž názvy budou výstižnější. Nově budou kategorie Rekreant A – Elite (místo současné kategorie Profi, která je kategorií rekreační s tím, že se v ní mohou zúčastnit i registrovaní hráči, ale nehrají v ní vrcholoví hráči, kreří se stolnímu tenisu věnují profesionálně), Rekreant B – Optimum (místo současné kategorie Rekreant, v níž hrají středně pokročilí až pokročilí nevýkonnostní rekreační hráči) a Rekreant C – Standard (místo současné kategorie Začátečník, kde vedle úplných začátečníků hrají i hráči mírně až středně pokročilí, kteří nemají úspěchy v dnešní kategorii Rekreant).

Druhá chystaná změna má zamezit nabourání harmomogramu díky pozdním příchodům některých bezohledných hráčů, čímž se pak začátky navazujících kategorií posouvají o hodinu a více.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha