Nabídka






CZ liga se bude losovat 24. září

Míla

3.9.2009

Informace

Přečteno: 4272


V CZ lize je už přihlášen minimální počet účastníků a tak vyhlašujeme její první uzávěrku na 23. září 2009.


Ve středu 23. 9. je uzávěrka prvního kola přihlášek do CZ ligy. Ve čtvrtek padne rozhodnutí, zda se bude hrát v jedné úrovni nebo více úrovních (první, druhá, …) a zda tedy proběhne baráž nebo nikoli. CZ liga bude následně rozlosována a přihlášení hráči obdrží rozpis soutěže, který bude též na Internetu.

Po zahájení 1. ročníku CZ ligy bude vyhlášeno 2. kolo přihlášek, které ale již bude do jejího nižšího stupně. Pokud tedy nyní otevřeme 1. ligu např. s 10 hráči, bude po shromáíždění dalších deseti přihlášek otevřena 2. liga. Přihlášky, které budpu přijaty až v 2. kole mají tedy tui nevýhodu, že hráči z této ligy si budou muset vybojovat postup do 1. ligy. Tam bude postupovat vítěz 2. ligy a druhý bude hrát baráž z předposledním z 1. ligy.

Do termínu uzávěrky je třeba mít nejenom podánu přihlášku, ale i zaplacené startovné, které činí 120,-- Kč na sezónu (ročník), z nějž jde 100,-- Kč na ceny a 20,-- Kč na režii. Nečleni TTC Praha platí ještě členský příspěvek ve výši 60,-- Kč na kalendářní rok. Tuto částku platí pouze jednou ročně, bez ohledu na to, kolik ročníků CZ ligy se odehraje za rok.

Z obecných informací připomínáme, že do CZ ligy se mohou hlásit v 1. kolo:
1. Stávající členové TTC Praha, 2. Hráči splňující podmínky kategorie Rekrenat v turnajích pořádanách v Centru zábavy.

CZ liga se hraje dvoukolově systémem každý s každým na čtyři vítězné sety, přičemž kolo je vždy v jednom týdnu. Domácí (hráč uvedený v rozpisu na prvním místě), má za povinnost kontaktovat soupeře, domluvit s ním čas zápasu, vyzvednout v recepci formulář, do něj zapsat výsledek a odevzdat v recepci. Zápas musí být sehrán v týdnu, na kdy je vypsán nebo v týdnu následujcícím. Jinak je potřeba zažádat o jeho doklad a bude sehrán v týdnu určeném pro odložené zápasy.

Další informace o CZ lize můžete obdržet v recepci Centra zábavy, kde můžete také obdržet přihlášku, kterou zde můžete i odevzvdat a zde můžete i zaplatit startovné, včetně členského příspěvku.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha