Nabídka






Zahájila poslední série prázdninových tréninků

Míla

3.8.2009

Informace

Přečteno: 4464


Dnes zahájila série posledních prázdninových skupinových tréninků, protože další tréninky budou až od září.


Poslední série skupinových tréninků je tento týden od pondělí do čtvrtka. Vede ji Václav Hrabě, za kterého jsem dnes jako trenér zaskočil já s asistencí Aleše Petříka. Z původně deseti přihlášených na trénink přišlo osm hráčů včetně mě.

Trénink byl složen s různých kombinací, nejprve lehčích pro rozpink – drajvy z bekhendu a forhendu, pink na jistotu z bekhendu a forhendu, drajv na jistotu z bekhendu a forhendu a údery na jistotu jsme zakončili tzv. „psaníčkem“.

Na závěr tréninku jsme si na pět kol zahráli Žumpu, s tím, že nejslabší hráči byli směřování an královský stůl a nejsilnější na žumpařský. Poměrně překvalip Standa Mlejnek, který měl dobrou formu a vyhrál Žumpu. Nemůžu si stěžovat ani já, v 1. kole jsme porazil Skaržinskou, pak jsem dle očekávání prohrál s Mlejnkem. V zápětí jsem na 2. stole v pořadí překvapivě porazil Šprongla a vrátil jsem se na královský stůl, kde jsem znova prohrál s Mlejnkem. Zázrak se neopakoval a tak jsem v dalším kole prohrál se Špronglem. V posledním kole jsem ale porazil Vandase, čímž jsem skončil čtvrtý z osmi. Tím trénink skončil. Od zítřka se už tréninků účastním opět jako účastník.

Na úterý je přihlášeno osm zájemců, jsou volná poslední dvě místa. Pokud si ale někdo zarezervuje stůl č. 5, bude trénink obsazený, protože jiný stůl už volný nebude. Stejná situace je i ve středu (poslední 2 volná místa). Ve čtvrtek je volné poslední jedno místo. Pět hráčů je přihlášeno na celý cyklus od pondělí do čtvrtka. Chcete-li se do tohoto posledního cyklu tréninků přihlásit, neodkládejte to, protože jsou volná poslední místa.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
16.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha