Nabídka






Finálový turnaj U13 vyhrál Bašta, celou sérii vyhrál Hloch

Míla

10.6.2023

Reportáže

Přečteno: 292


Dnes skončil posledním finálovým turnajem 9. ročník Velké ceny Centra stolního tenisu Ďáblice, kterého se zúčastnilo třináct hráčů z původně plánovaných šestnácti.


Třináct hráčů se zúčastnilo dnešního finálového turnaje TOP 16 kategorie U13. Hrálo se ve dvou skupinách s postupem prvních dvou do semifinále a dále pak vždy po dvou dalších hráčích do bojů o 5. až 8. místo, 9. až 12. místo a 13. až 16. místo.

 

Vítězem finálového turnaje TOP 16 se stal Jáchym Bašta, který postoupil ze skupiny B z 2. místa za Ernestem Příhonským. Dále hrál v semifinále proti vítězi skupiny A Emilovi Novákovi, kterého porazil 3:2 a ve finále se znova utkal s Ernestem Příhonským, kterého tentokrát porazil 3:2. Třetí místo vybojoval Emil Novák, který porazil 3:0 Matěje Hlocha.

 

Po dohrání turnaje došlo k předání cen a dále bylo vyhlášeno pořadí čtyřher, za který byly také předány ceny. Nakonec se vyhlašovalo pořadí celé série, kterou vyhrál Matěj Hloch před Jáchymem Baštou a na třetí místo se probojoval Ernesto Příhonský.

 

Podrobné výsledky turnaje najdete na https://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek275.pdf. Video z celého turnaje najdete na Youtube kanálu oddílu mládeže TTC Praha – https://www.youtube.com/@oddilmladezettcpraha5932. Ceny do turnaje věnovala firma STEN marketing – Vše na stolní tenis. Turnaj dále finančně podporují MČ Praha 8 a MČ Praha - Ďáblice.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pondělí
20.05.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha