Nabídka






Kemp stolního tenisu vstoupil do druhé poloviny

Míla

30.7.2009

Reportáže

Přečteno: 4543


Kemp stolního tenis, který probíhá tento týden v Centru zábavy, pod vedením Václava Hrabě vstoupil do druhé poloviny.


Kempu se účastní pět hráčů, kteří trénují dopoledne od desti do dvanácti hodin a odpoledne od 18 do 20 hodin. Odpolední tréninky jsou posíleny ještě o další zájemce, kteří chodí trénovat po práci.





Na kempu se sešli účastníci zhruba dvou výkonností – dva mírně pokročilí a tři začátečníci, kteří mají individuální trénikový program. Zatím co začátečníci se učí základní údery – pink a drajv z forhendu i bekhendu křížem, mírně pokročilí hrají i topspiny z forhendu, ale někdy i z bekhendu, trénují blok topspinu a útok proti vysoké lobované obraně. Dále jsme trénovali i příjem podání, začátečníci potom podání samotné.





Individuální jsou i přestávky, protože trenér Hrabě zastává názor, že hráč musí být odpočatý, aby úder zahrál pořádně a ne ho jenom odpinkal, bez správného postavení novou, na které mu už nezbývá sil. Právě tento individuální přístup si účastníci kempu nejvíce pochvalují.





Původně měl být příští týden ještě jeden kemp, který byl ale pro malý zájem zrušen, ale byl nahrazen odpoledním tréninkem od pondělí do čtvrtka od 18 do 20 hodin, který se už pomalu zaplňuje. Vypadá to, že zde naopak budou hráči vyšší výkonnosti. V pondělí, kdy trenér Hrabě nemůže, jej zastoupí trenér Fuček, který si s ohledem na svou nižší hráčkou výkonnost přizval jako asistenta Aleše Petříka, který vyhrál několik posledních turnajů v kategorii Profi, kde poráží i divizní hráče. Od úterý do čtvrtka už bude přítomen osobně trenér Hrabě.

Trenér Hrabě povede od září tréninky ve čtvrtek od 18 do 20 hodin. První pololetí (od září 2009 do ledna 2010) stojí 2.800,-- Kč a k dispozici je celkem osm míst, z nichž pět je již rezervováno.

Kemp stolního tenisu bude ještě probíhat ve čtvrtek a v pátek, přičemž na odpoledních tréninzích jsou ještě volná místa (ve čtvrtek 2) a v pátek dokonce šest. Kemp bude zakončen v sobotu 1. 8. 2009 turnajem, který je otevřen i pro veřejnost. Vedle turnaje kempu, v kterém budou hrát jeho účastníci každý s každým, proběhnou i dvouhry v kategoriích Rekreant a Profi, v případě dostatečného počtu zájemců i čtyřhry.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha