Nabídka






Pozvolné rozvolňování pokračuje

Míla

2.8.2021

Informace

Přečteno: 1081


AKTUALIZOVÁNO k datu 2. 8. 2021!!! Od pondělí 17. 5. 2021 se začínají postupně sportovcům otevírat vnitřní prostory. Začalo to mládeží, přes organizované tréninky až k veřejnosti a turnajům.


osmrtnice osmrtnicama ljubuški umrli ljubuški umrli mostar smrtovnice smrtovnice srebrenik smrtovnice jablanica smrtovnice bihac

Od 1. 8. 2021 omezení opět ubylo. Nuné potvrtzení o ukončením očkování před nejméně 14 dny, potvrzení o prodělání nemoci Covid před max. 90 dny a nebo antigenní test (platnost 72 hodin) nebp PCR test (platnost 7 dní). Možný je též samotest. Přestala platnost čestných prohlášení. Zvětšila se plocha na osobu na 10 m2, takže do šatny mohou současně dvě osoby. Počet sportujících osob nás již s ohledem na počet stolů v herně nelimituje. Počet osob pro turnaje je 300. 

Od pondělí 21. 5. 2021 otevítáme i pro veřejnost. Možnost vstupu a delšího pobytu je ale podmíněna platným testem proti Covidu nebo jeho platnými alternativami (potvrzení o očkování či prodělané nemoci Covid). Otevřeny budou i šatny, ale s ohledem na jejich velikost je do nich povolen vstup pouze jednotlivě (uvnitř současně pouze jedna osoba).  V centru může být současně (nepočítaje v to obsluhu) max. 30 lidí. Ti, kod právě nesportují jsou povinni mít nasazen respirátor nebo roušku a snažit se dodržovat rozestupy 2m.

Od pondělí 17. 5. 2021 otevíráme centrum stolního tenisu pro oddíl mládeže TTC Praha a registrované hráče TTC Praha na tréninky ve dvojicích. Podmínky pro tyto aktivity už jsou písemně černé na bílém.

Od pondělí 24. 5. 2021 může být na jednom vnitřním sportovišti až 30 osob s podmínkou 15m2 na osobu, což pro nás znamená nyní až 26 sportujících osob. Tyto osoby mohou sportovat ve skupinách max. 12 osob. Uzavřeny jsou šatny a sprchy, povinné je testování doložené potvrzením (nebo potvrzením o očkování či prodělání nemoci). Pro potřeby sportu platí antigenní test 72 hod, PCR test 7 dní. Uznávají se i potvrzení o samotestech z práce. Na recepci jsme schopni poskytnout absolvování samotestu za 70,-- Kč, ale v omezeném množství - proto doporučujeme tento požadavek předem nahlásit, abychom zajistili na daný den dostatek testů.

V tomto článku budeme aktualizovat vývoj dalších rozvolnění vždy, když budou oficiálně potrvrzeny. Proto nás pravidelně sledujte. Další vlna rozvolnění by měla přijít od 24. 5. 2021 a měla by být vládou potvrzena a podrobněji specifikována ve čtvrtek 20. 5. 2021.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je úterý
23.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha