Nabídka






Omezení platná v době nouzového stavu

Míla

30.9.2020

Informace

Přečteno: 1253


Vláda vyhlásila od 5. 10. 2020 nouzový stav a v rámci něj omezení pohybu osob do 18. 10. 2020. Jaké omezení to přináší Centru stolního tenisu Ďáblice?


Dle usnesení vlády ČR ze dne 30. září 2020 č. 958 Vláda s účinností ode dne 5. října 2020 od 00:00 hod. do dne 18. října 2020 do 23:59 hod.

I. zakazuje

1. hromadné akce konané v počtu vyšším než deset osob ve vnitřních prostorech staveb a v počtu vyšším než dvacet osob ve vnějších prostorech, s výjimkou členů domácnosti, výkonu povolání, podnikatelské nebo jiné obdobné činnosti, účasti na svatbě, prohlášení osob o tom, že spolu vstupují do registrovaného partnerství, a pohřbu, a odstup od jiných osob menší než 2 metry; tento zákaz se nevztahuje na hromadné akce uvedené v bodě II. a na schůze, zasedání a podobné akce ústavních orgánů, orgánů veřejné moci, soudů a jiných veřejných osob, které se konají na základě zákona, s účastí veřejnosti nepřevyšující sto osob s tím, že mezi jednotlivými zástupci veřejnosti je rozestup alespoň 2 metry a každý z nich má určeno místo k sezení, na kterém se převážně zdržuje,

 

II. omezuje

sportovní akce v rámci soutěží organizovaných sportovními svazy tak, že se jich účastní pouze sportovci a nezbytné osoby zabezpečující organizační a technické zázemí včetně rozhodčích a osob zajišťujících zpravodajství v počtu nepřevyšujícím 130 osob v rámci vnitřního i vnějšího sportoviště; stejné omezení se vztahuje i na přípravu sportovců pro sportovní akce v rámci soutěží organizovaných sportovními svazy,

 

Z toho vyplývá, že v plném rozsahu zůstávají zachovány tréninky oddílu mládeže a hraní soutěží pražského přeboru. Souběžně s nimi ale nesmí být v CST provoz pro veřejnost.

 

Omezení se vztahuje na pondělní hrací dny rekreačního oddílu TTC Praha a na veškeré turnaje, které neorganizuje PSST, na které platí limit 10. Z tohoto důvodu TTC Praha posouvá turnaje Grand Prix CST Ďáblice počínaje 5. turnajem 8. série o dva týdny, tedy po datu 18. 10. 2020, kdy toto omezení končí.

 

Souběžně s tím stále platí omezení popsaná na http://www.centrumstolnihotenisu.cz/clanek.php?id=1502.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha