Nabídka






Nový přehled turnajů Senior Cup

Míla

3.3.2020

Informace

Přečteno: 1288


Připravili jsme pro vás novinku ohledně turnajů Senior Cup.


Máme za sebou deset turnajů Senior Cup, respektive devět, protože Senior Cup 5 se nekonal (nesešel se dostatek hráčů), takže desátým jubilejním turnajem de facto bude Senior Cup 11, který se koná příští týden ve čtvrtek 12. 3. 2020.

 

K tomuto jubileu jsme na stránkách Centra stolního tenisu Ďáblice udělali sekci Senior Cup s přehledem všech turnajů Senior Cupu. Obdobnou sekci mají i turnaje Grand Prix CST Ďáblice. V nové sekci najdete u všech turnajů pořadí hráčů na prvních třech místech, fotografii těchto hráčů a pokud k turnaji vyšla reportáž, odkaz na ní. V těchto reportážích potom najdete kompletní výsledky turnaje.

 

Reportáž není pouze k turnaji Senior Cup 6, na kterém se sešli pouze tři hráči a který se hrál dvoukolově systémem každý s každým a samozřejmě k turnaji Senior Cup 5, který se vůbec nekonal.

 

V této sekci budete postupně nacházet informace o dalších turnajích, které se v sérii Senior Cup Ďáblice uskuteční. Odkaz na něj najdete v levém meny pod odkazem na Grand Prix CST Ďáblice.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha