Nabídka






Pozvánka na Zimní turnaj mládeže

Míla

3.1.2020

Pozvánky

Přečteno: 1552


Zveme vás na Zimní turnaj, který otevírá druhou polovinu 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice.


Zimní turnaj se koná v sobotu 25. 1. 2020 v Centru stolního tenisu Ďáblice, Kokořínská 204/28, Praha 8 – Ďáblice. Dopolední kategorie nejmladšího žactva, staršího žactva a dorostu jsou opět od 9 hodin (prezence do 8.30 hodin, hala se otevírá v 8 hodin). Odpolední kategorie mladšího žactva je plánována na 15.00 hodin (prezence do 14.30 hodin).

 

Jde o turnaj okresní a rekreační úrovně, který je vhodný i pro začínající hráče. Turnaj se dohrává do konečného pořadí, takže v každé kategorii odchází maximálně jeden hráč bez vítězství. Začíná se 1. stupněm dvouher (skupiny), potom následují čtyřhry a nakonec 2. stupeň dvouher (horní a spodní pavouk, které se oba dohrávají do konečného pořadí).

 

Čtyřhry se hrají o diplomy, dvouhry o medaile, diplomy a věcné ceny. Celá série má šest turnajů, z nichž se započte pět nejlepších výsledků a 16 nejlepších hráčů bude nominováno do finálového turnaje TOP 16. V celé sérii se hraje ve dvouhrách o poháry, diplomy a věcné ceny a ve čtyřhrách o medaile, diplomy a věcné ceny.

 

Podrobné propozice najdete v kalendáři akcí u jednotlivých turnajů. Hlavní ceny do turnaje dodala firma STENmarketing. Turnaj se koná za podpory MČ Praha 8 a MČ Praha – Ďáblice.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha