Nabídka






Vítězi Velké ceny Ďáblic se stali Šubert, Kůsová, Valentová a Kubíček

Míla

20.10.2019

Reportáže

Přečteno: 1589


Ve včerejším úvodním turnaji 6. ročníku Velké ceny CST Ďáblice se sešlo ve čtyřech kategoriích celkem 35 hráčů, z nich pět startovalo ve dvou kategoriích.


Podrobnou reportáž z důvodu nemoci pořadatele přineseme později i s kompletními výsledky. Nyní pouze stručně.

 

Dopoledne startovali čytři nejmladší žáci, kteří hrálo dvoukolově každý s každým. Jedbnnoznačným vítězem se stal Tomáš Šubert z TTC Praha pře Tobiášem Blecherem z TTC Klánovice. Třetí místo vybojovala Barbora Ševčíková z TTC Praha.

 

Hodně nabitá byla společná kategorie dorostu a staršího žactva. Kategorii dorostu dominoval Dominik Kubíček – Kotlářka Praha, který ve finále porazil 3:1 Matěje Blázu – TSM Kladno. Boj o 3. místo vyhrála Klára Valentová, která těsně 3:2 porazila Pavla Hurdálka.

 

Klára Valentová z TJ Sokol Český brod se současně stala nejlepší starší žákyní. V kategorii staršáho žactva 2. místo obsadil Tomáš Jablončík – TJ Sokol Všetaty před Josefem Kahounem – Sokolo Louňovice p. Blaníkem.

 

Od 15 hodin vypukly boje nv kategorii mladšího žactva. Zde se sešlo 11 hráčů. Z vítězství se radovala Adéla Kůsová z TJ Sokol Všetaty, která ve finále porazila svoji oddílovou spoluhráčku Lucii Bartoníčkovou 3:0. Boj o 3. místo po velkém boji vybojoval Jan Kittnar z TTC Praha, který porazil 3:2 Ondřeje Šťastného z TJ Neratovice, kterému tak oplatil porážku ze skupiny, kde s ním prohrál těsně 2:3.

 

Hráčů by bylo více, ale řádí infekce a tak se jich celkem šest na poslední chvíli omluvilo.

 

Podrobnou reportáž s podrobnými výsledky přineseme co nejdříve na stránlách turnaje www.pinecvpraze.cz. V nejbližší době se též oběví mezipořadí po prvním turnaji.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha