Nabídka






O pingpong na Bambiriádě je stále zájem

Míla

7.6.2009

Reportáže

Přečteno: 4501


I když se druhého bambiriádního turnaje nakonec zúčastnily jenom tři děti, stůl nezahálel po turnaji ani chvilku. O stolní tenis zde je velký zájem.


Prvním návštěvníkem naší expozice byl v sobotu Jirka Suchánek. Protože neměl spoluhráče do pingpongu, rozjela se jako první aktivita soutěž ve vyndavání ježka v kleci, kterou si nejprve zkoušel a v níž se stal také prvním účastníkem. Jeho čas 0:20 nakonec stačil na celkové vítězství.



Ježka z klece si celkem zkusilo vyndat sedm soutěžících. Čtyři časy byly do minuty, dva dokonce do půl minuty. Celkové pořadí dopadlo takto:

1. Jiří Suchánek         0:20
2. Aleš Jedlička         0:28
3. František Komers  0:31
4. Jiří Kašpar             0:36
5. Vojta Staněk          1:20
6. Albert Mikeš         1:33



Začal turnaj ve stolním tenisu. Do něj bylo původně přihlášeno šest soutěžících, ale jeden se záhy odhlásil a další dva to vzdali po prvních porážkách. takže jejich výsledky byly zrušeny a turnaj dohráli pouze tři účastníci.





Výsledky:
Jiří Suchánek – Richard Nerád 0:3, Jiří Suchánek – Michal Hoang 0:3, Richard Nerád – Michal Hoang 3:0





Konečné pořadí turnaje ve stolním tenisu:
1. Richard Nerád
2. Michal Hoang
3. Jiří Suchánek





Zájem o stolní tenis neopadl ani po turnaji, kdy byl stůl stále obsazen. Několik vytrvalců neodradil ani déšť.





Co vás čeká v expozici 33 na Dětském ostrově dnes? Od 13 hodin bude další turnaj ve stolním tenisu – dvouhry pro děti do 15 let a bude-li zájem, tak i dvougenerační čtyřhry (dospělý s dítětem do 15 let). Průběžně se bude soutěžit ve Filmové Star, kde jsou zatím pouze tři příspěvky a tedy velká šance na vítězství. K němu stačí předvést na kameru vtipnou scénku, či zazpívat písničku, zarecitovat básničku nebo říct vtip.

Další průběžnou soutěží bude luštění sudoku, kvíz o počítačích a Internetu a malování na čtvrtku. V sudoku a kvízu je velká šance na celkovou hlavní výhru, která se bude losovat, protože kvíz je do ní zařazen zatím pouze jeden a sudoku zatím pouze tři.

Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha