Nabídka






Novinky na stránce CST Ďáblice

Míla

20.4.2019

Informace

Přečteno: 1909


Přes Velikonoce jsme pro vás připravili na našich internetových stránkách několik novinek.


První novinkou, kterou jsme dokončili, jsou výsledky série rekreačních turnajů GP CST Ďáblice. Najdete je vlevo v menu pod odkazem Grand Prix CST Ďáblice – www.centrumstolnihotenisu.cz/gpcst.php. Zde najdete dosavadní výsledky obou sérií, přičemž na každém turnaji si můžete rozklinout detail a zobrazí se vám mimo pořadí prvních tří také fotografie a odkaz na reportáž (pokud jsou). Pro obě série zde najdete též celkové pořadí, kde jsou uvedeny body a pořadí všech hráčů, kteří se dané série zúčastnili.

 

Dále jsme zjednodušili systém přihlašování na všechny turnaje. Podobně jako na turnaje GP CST Ďáblice se na ně není nutné pro přihlášení registrovat a následně přihlašovat. Protože registrace a přihlášení neměly jiný účel, byly zrušeny.

 

Další novinkou bude zejména u turnajů čtyřher, že budeme limitovat minimální počet účastníků pro konání turnaje. Pokud tento počet nebude dosažen, bude turnaj zrušen. Termín pro dosažení tohoto počtu bude uveden v informacích o turnaji a bude většinou do předchozího dne.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha