Nabídka






Sobotní Aprílový turnaj mládeže rozhodl o finalistech

Míla

14.4.2019

Reportáže

Přečteno: 1861


Sobotní Aprílový turnaj rozhodl o konečném pořadí čtyřher i o tom, kdo postupuje do finálových turnajů TOP 16.


V kategorii nejmladšího žactva se v sobotu sešlo osm hráčů, kteří hráli ve dvou skupinách s postupem všech do čtvrtfinálového pavouka, který se dohrával o konečné pořadí. V této kategorii chyběl z favoritů pouze Vít Kasne z STC Slaný. Vítězství si odnesl Lukáš Elicer z STC Slaný, čímž se dostal do čela pořadí. Ve finále porazil Terezu Makarovou ze stejného oddílu, která je v celkovém pořadí druhá. Třetí místo vybojoval Lukáš Martinek z TTC Praha, když porazil 3:2 Ondřeje Šťastného. A právě mezi těmito dvěma hráči se bude rozhodovat na finálovém turnaji o tom, kdo si odnese pohár za 3. místo.

 

Kompletní výsledky této kategorie najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek150.pdf.

 

Souběžně se hrála společná kategorie staršího žactva a dorostu, v které se sešlo 15 hráčů. Zde chybělo několik favoritů – Adam Košacký ze Slovanu Bohnice, Michal Makara z STC Slaný a Jan Plíšek z ST Benešov. Dorost i starší žactvo vyhrál Dominik Kubíček, který si tak upevnil své vedení ve dvouhrách a v kategorii dorostu získal náskok 700 bodů. V kategorii staršího žactva náskok 200 bodů mnoho neznamená a znamená to, že o vítězi této kategorie se rozhodne právě na finálovém turnaji. Zde jsou otevřeny medailová umístění, takže o majitelích pohárů v těchto kategoriích se bude rozhodovat právě na finálovém turnaji.

 

Kompletní výsledky těchto kategorií najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek152.pdf a http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek151.pdf.

 

Odpolední kategorie mladšího žactva se hrála za účasti devíti hráčů. I zde chyběl hlavní favorit Jakub Makara z STC Slaný. Tím usnadnil cestu za celkovým vítězstvím vítězce Aprílového turnaje Lindě Kolářové z TJ Sokol Český Brod, kterou pokud se zúčastní finálového turnaje, již nemá šanci předstihnout. S ní bude bojovat o celkové vítězství její oddílová spoluhráčka Klára Valentová. Na 2. místo má šanci zaútočit i Tomáš Jablončík z TJ Sokola Všetaty a Jakub Makara se může pokusit vybojovat bronzový pohár za 3. místo.

 

Kompletní výsledky kategorie mladšího žactva najdete na http://www.pinecvpraze.cz/vysledky/vysledek153.pdf.

 

Současně již jsou v kalendáři akcí zveřejněny rozpisy na všechny tři finálové turnaje TOP 16, které stanovují práva startu včetně náhradníků.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha