Nabídka






Přivítejme nový rok Novoročním turnajem čtyřher

Míla

28.12.2017

Pozvánky

Přečteno: 2075


Zveme vás na Novoroční turnaj čtyřher, který je již příští týden ve středu.


Na Vánoční turnaj čtyřher, který byl včera, navazuje ve středu 3. ledna 2018 Novoroční turnaj čtyřher.

Čtyřhry jsou ve stolním tenisu poměrně specifická discplína. Někdo je má radši, než dvouhry, někdo se jim zase naopak vyhýbá. Včera sem přilákaly i oba vítěze, kteří konstatovali, že přišli hlavně kvůli tomu, že turnajů čtyřher je málo, většina pořadatelů pořádá turnaje jenom ve dvouhrách.

Včera byl turnaj vzácně vyrovnaný. S vyjímkou vítězů, kteří neztratili ani set (což jsme ale čekali podle jejich ELO a podle soutěží, kteréj hrají(KP2 a OP1). Ostatní dvojice mezi sebou sváděly vyrovnané boje a i když nebyly přímo "kolotoče", tak byly dvě dvojičky, které měly stejný počet bodů a mezi nimiž rozhodoval vzájemný zápas.

Přijďte tedy po prvním turnaji v roce 2018 dvouher, který pořádá PinecAréna hned v úterý i na čtyřhry ve středu. Další turnaj čtyřher je myslím v nedohlednu, nyní využíváme volní středy, protože soutěže pražského přeboru začínají až od 8. ledna 2018. Těšíme se na vás a doufáme, že se sejde opět aspoň osm dvojic :)

Turnaj je šancí i pro středně pokročilé až pokročilé rekerační hráče. Včerejší úroveň (s výjimkou vítězů) byla od KP3 (pražská 5. třída) níže až po rekreační úroveň.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
19.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha