Nabídka






Zahájil první turnus příměstského tábora

Míla

1.8.2016

Reportáže

Přečteno: 3364


Dnes zahájil první turnus příěmstského tábora zaměřeného na stolní tenis, který v Centru stolního tenisu Ďáblice pořádá TTC Praha.


Účastníci se sešli v zatím neúplném počtu ráno po osmé hodině. Po krátkém seznámení začal první trénink, v němž si hráči po rozcvičce protrénovali základní údery – forhendový kontradrajv, bekhendový kontradrajv, Psaníčko (kombinace v níž jeden hráč hraje stále křížem a druhý po lajnách) a nakonec i pink po celém stole. Následovaly cvičné sety a nakonec trocha teorie k podání a příjmu podání.

 

Čas mezi tréninkem a obědem vyplnilo ježdění s RC modely autíček na vysílačku. Krátce před polednem jsme vyrazili na oběd do sousední restaurace. Po obědě přiškly na řadu Osadníci z Katanu. Hru po více jak dvouhodinovém boji vyhrál Ondra z Klánovic.

 

Odpolední trénink začal o něco dříve. Po rozcvičce následovalo opět důkladné rozehrání základních úderů a hraní kombinace Psaníčko. Potom šel klánovický Ondra na robota a ďáblický Ondra na trénink podání. Na robotu se pokračovalo v základních úderech – forhendový kontra drajv, potom bekhendový kontra drajv a nakonec střídavě obíhaný kontradrajv bokhendový forhendem. Po výměně ďáblický Ondra hrál navíc i forhendový topspin.

 

Před cvičnými sety bylo rychlé STP a potom už jenom cvičné sety a závěrečné protažení.

 

Zítra pokračujeme a máme ještě volná místa. Na programu mezi tréninky bude návšteva Muzea hl. m. Prahy.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je pátek
29.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha