Nabídka






Vítězem Velké ceny Ďáblic se stal Filip Zlatkovský

Míla

9.4.2016

Reportáže

Přečteno: 3107


Druhou nepingpongovou akcí po plesu sportovců, byla Velká cena Ďáblic. Tyto závody RC modelů aut na vysílačku proběhly sice zatím v malé účasti šesti, ale ti kdo přišli, si přibližně dvě hodiny zajezdili.


Ďáblové Praha, z.s. si pronajal halu Centra stolního tenisu Praha na dnešní dopoledne, kdy zde probíhala Velká cena Ďáblic. I když se závodu zúčastnilo pouze šest dětí, je to myslím dobrý začátek. Vždyť Ďáblové Praha, z.s. vznikl z bývalého Sdružení klubů správných kamarádů ČR teprve 17. 3. 2016, což je zhruba před třemi týdny.

 

Výsledky závodu

1. Filip Zlatkovský 6, 2. Jaroslav Skokan 13, 3. Adam Brodský 14, 4. Adam Pischnot 15, 5. Jindřich Skokan 17 (2. a 3. místo), 6. Matěj Sláma 17 (2. a 5. místo)

 

Vítězem kategorie do r. 2017 se stal Patrik Pischnot (r. 2008). Ceny do závodu dodal Magazín eKamarád. Šlo o recenzní výtisky tří komisových knih a jedné knihy o tancích. Na tomto magazínu také najdete zítra podrobnou reportáž s fotografiemi. Výsledky závodu s několika fotografiemi samozřejmě najdete i na stránce Ďáblové Praha, z.s.

 

Závod se jel na tři kola s třemi různými auty pořadatele. Čtvrtou disciplínou byl dopravní test. Celkové pořadí bylo vyhlášeno podle koeficientů, kterými byly součty všech čtyř pořadí. Nejlepší závodníci obdrželi mimo již zmíněných cen medaile a diplomy.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha