Nabídka






Herna sobě 3

Míla

22.3.2016

Výzvy

Přečteno: 2791


Obracíme se s výzvou či prosbou na všechny hráče, kteří chodí častěji či méně častěji hrát do Centra stolního tenisu Ďáblice a záleží jim, v jakém prostředí budeme hrát.


V Centru stolního tenisu Ďáblice to hodně pokročilo a už se tam dám poměrně dobře hrát. Přesto všichni vnímáme, že tam ještě dost věcí chybí. Vše zatím stojí na nedostatku peněz, nyní musíme přednostně splácet dluhy třem firmám. Další rekonstrukce je naplánována na letní prázdniny a její rozsah bude závist na výši grantu od Magistrátu hl. m. Prahy a také na tom, kolik seženeme peněz na spoluúčast.

 

Prioritou je nyní podlaha, dodělání zářivkového osvětlení na strop vedle výbojek, výměna kotle a dodělání ústředního topení , zejména v šatně žen, kder je zatím jenom provizorní a výměna oken.

 

V době, kdy jsme působili v Karlíně, se věrní členové skládali dvakrát v rámci sbírek Herna sobě 1 na lepší stoly na stolní tenis a Herna sobě 2 na linoleum a síťovinu. Po zvážení konferencí TJ Stolní tenis Praha (provozovatel herny stolního tenisu) a TTC Praha (klub stolního tenisu, který zde nejvíce hraje), jsme se rozhodli oslovit hráče potřetí. V náš prospěch teď hraje to, že máme nájemní smlouvu na deset let, takže by se darované peníze neměly znehodnotit jako v Karlíně výpocvědí po té, co jsme položili na podlahu linoleum.

 

Rozhodli jsme se, že budeme nejvěrnější dárce sledovat a oceňovat. Dary sledujeme už od počátku Centra zábavy Karlín a dle jejich celkového součtu máme těchto pět stupňů:

1. Platinová plaketa - součet darů 25.000,-- Kč a více

2. Diamantová plaketa - součet darů 10.000,-- Kč a více

3. Zlatá plaketa - součet darů 5.000,-- Kč a více

4. Stříbrná plaketa - součet darů 1.000,-- Kč a více

5. Bronzová plaketa - součet darů 500,-- Kč a více

 

Držitelé Platinové a Diamantové plaketu budou mít např. právo na dlouhodobý bezplatný pronájem skříňky. Držitelé Zlaté a Stříbrné plakety budou mít právo na krátkodobé bezplatné zapůjčení skříňky (při příchodu dostanou klíče, které při odchodu vrátí). Drtžitelé bronzové plakety budou mít slevu 50% na zapůjčení skříňky.

 

Držitelé Platinové plakety budou osvobozeni od startovného na turnajích pořádaných TTC Praha, držitelé Diamantové plakety budou mít slevu na startovném 50%, držitelé Zlaté plakety slevu na startovném 25% a držitelé Stříbrné a Bronzové plakety budou mít slevu na startovném 10%.

 

Dále držitelé vyšších stupňů plakety budou mít přednostní právo hrát na lepších stolech, s výjimkou, když zde budou mistrovská utkání pražského přeboru.

 

Budeme přemýšlet o zavedení dalších výhod pro nositele plaket. Výpočet a tabulka s hodnotami darů budou sestaveny do konce března a budou k dispozici k nahlédnutí v Centru stolního tenisu Ďáblice.

 

Předem děkujeme všem, kdo nám pomohou v tom, aby naše herna byla dříve hotová a byla hezčí. Případné dary můžete posílat na běžný účet číslo 2300070018/2010. Do zprávy pro příjemce napište "Dar Herna sobě 3" a své jméno.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
28.03.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha