Nabídka






Velká cena Centra zábavy Karlín bude pokračovat opět ve Vršovicích, tentokrát ale na Lokomotivě

Míla

28.5.2015

Pozvánky

Přečteno: 3395


Už třetí působiště se představí v sérii mládežnických turnajů okresní úrovně 1. ročníku Velké ceny Centra zábavy Karlín. Tentokrát se bude hrát v herně Lokomotivy Vršovice.


Zveme vás na Letní turnaj mládeže ve všech čtyřech věkových kategoriích. Vracíme se k ranním časům, které na Harlekýnu nešly, ale po zkušenostech z posledních turnajů dáváme souběžně kategorie starších žáků a dorostu, aby v případě hodně malého počtu účastníků mohly být sloučeny do jednoho turnaje s vyhodnocením samostatného pořadí starších žáků, sejdou-li se aspoň dva.

 

Termíny turnajů pro jednotlivé kategorie i s aktuálními propozicemi najdete v kalendáři akcí. V sobotu se bude hrát od 9.00, kdy začíná prezence, která je do 9.15 (samotný začátek v 9.30) kategorie nejmladšího žactva. Kategorie dorostu a staršího žactva začnou v sobotu od 14.00 prezencí účastníků, která je do 14.15 (samotný začátek do 14.30). Předpokládaný konec je mezi 16. až 17. hodinou.

 

V neděli bude na programu kategorie mladšího žactva, která začíná od 9.00, kdy začíná prezence, která je do 9.15 (samotný začátek v 9.30).

 

Pořadí v jednotlivých kategoriích je dosti vyrovnané a stále dost hráčů má šanci na pohár v celkovém pořadí (bude za 1. až 3. místo). V nejmladší kategorii na něj mohou dosáhnou Václav Podrazil – TTC Praha, Matěj Mikula – SK Vršovice, Jan Hofman a Matheos Remunda – oba Sparta Praha, Jakub Šálek – SK Vršovice, Radim Votava – SK Hamr a Jan Rousek – TTC Praha. V mladší kategorii jsou ještě ve hře o tři poháry Václav Podrazil – TTC Praha, Lukáš Macek – SK Vršovice, Jiří Hájek – SK Hamr, Petr Šusta – Sparta Praha, Filip Šíma – TTC Praha, Vojtěch Podrazil – TTC Praha a Martin Mužík – SK Vršovice. V kategorii staršího žactva mají šanci na pohár Adam Petr – TTC Praha, Matouš Havlíček – Sparta Praha, Filip Šíma a Richard Sedlecký – oba TTC Praha, Filp Veselý – Loko Vršovice, Tomáš Sedláček – TTC Praha, Tomáš Bartoň, Jan Hofman, Matěj Klika a

Marek Žák – všichni Sparta Praha. Hodně otevřená je i kategorie dorostu, kde se ucházejí o poháry Ondřej Malát – TTC Ptraha, Filip Veselý – Loko Vršovice, Tomáš Sedláček – TTC Praha, Radek Šlapák a Roland Fritsch – oba Sparta Praha, Adam Petr, Radovan Netík a Václav Podrazil – všichni TTC Praha.

 

Závěrečné turnaje budou na programu 20. a 21. 6. 2015 a s největší pravděpodobností se budou konat na čtvrtém působišti v sokolovně v Ďáblicích. Aspoň v to plně doufáme, že se vše stihne a náš turnaj, který odstartoval v Karlíně se vrátí na naše nové domovské působiště. Pro starší žactvo a dorost to budou v pořadí sedmé turnaje, pro mladší a nejmladší žactvo to budou turnaje finálové TOP16, na které bude nominováno 16 v pořadí nejlepších hráčů a náhradníci. Ve všech kategoriích na tomto závěrečném turnaji budeou uizavřeny i celkové série 1. ročníku a předány za ni ceny – za dvouhru poháry, za čtyřhru medaile a jako ceny poukázky do prodejny Vše na stolní tenis, která je generálním sponzorem tohoto turnaje.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
25.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha