Nabídka






Pozvánka na Jarní turnaj mládeže

Míla

8.4.2015

Pozvánky

Přečteno: 3340


I když Centrum zábavy Karlín již od ledna neexistuje, jak jsem slíbili sérii turnajů mládeže Velká cena Centra zábavy kalrín dokončíme. Proto vás zveme na sérii pátých turnajů Velké ceny Centra zábavy Karlín, které proběhnou v provizorních podmínkách Billiard clubu Harlequine v Praze 10 Vršovicích.


O víkendu 25. a 26. 4. 2015 pokračuje Velká cena Centra zábavy Karlín pátými turnaji. Protože sokolovna v Ďáblicích ještě nebude v tomto termínu k dispozici, proběhnou turnaje opět v provizorních podmínkách Billiard clubu Harlequine, Oblouková 6 až 8, Praha 10 – Vršovice.

 

S ohledem na specifické podmínky Harlequine jsou opět i netradiční časy a navíc požadujeme přihlášky dopředu. Podrobnosti najdete v aktualizovaných propozicích v kalendáři akcí na stránce Pinec v Praze. Pokud by v některé kategorii došlo k výrazně menší účasti, vyhražujeme si právo posunu časů harmonogramu dané kategorie. O této změně bychom vás informovali emailem den po uzavření přihlášek, jímž je středa 22. 4. 2015. Po tomto termínu se lze přihlásit jen výjimečně, pokud budou v losovacím plánu volná místa a za zvýšené startovné 150,-- Kč (normální startovné je 100,-- Kč).

 

Časové změny se mohou týkat u nejmladších a mladších žáků posunutí začátku turnaje a tím i prezence do turnaje na pozdější čas (nejpozději však na 13.00 hodin) a u starších žáků a dorostu naopak může dojít posunutí času směrem dopředu, nejdříve však na 15.00 hodin.

 

Děkujeme za pochopení a těšíme se na setkání na turnaji. Šesté turnaje již na 90% proběhnou v sokolovně v Ďáblicích, kde počítáme i s uskutečněním finalových turnajů TOP16.


Sdílet na Facebooku



Zpět


Provozuje TJ Stolní tenis Praha z.s.
Vytvořil MF SOFT
Všechna práva vyhrazena ©2008 - 2015
Kopírování částí webu či přebírání částí textu není povoleno bez souhlasu majitele webu.

Dnes je čtvrtek
18.04.2024

Rezervujte zde

Petr Barcal - realitní makléř

Na provoz tohoto sportoviště přispévá hl. m. Praha